Det ny Sletten

Det ny Sletten er områdets hovedbygning. Det ligger på skrånende terræn og har udsigt til Julsø.

Hovedbygningen tilbyder store åbne rum, hvoraf det ene kan gøres til flere mindre alt efter behov. Nyd aftensmaden mens I lytter til knitren fra den store pejs, hav fællessang rundt om klaveret eller lån AV-udstyr efter aftale til fremvisninger eller oplæg.

Vil I arbejde i mindre rum, kan skillevæggene skabe to  grupperum med borde og stole til 30 personer. Hvis I er mange, er der mulighed for at slå de to rum sammen eller slå et af grupperummene sammen med den store sal. Derudover har hovedbygningen et moderne industri-køkken med de nødvendige maskiner, service til 200 personer og mindre opholdsrum for køkkenfolk.

88 sovepladser fordelt på 6 hytter

I tilknytning til Det ny Sletten ligger der to veludstyrede hytter med i alt 32 sovepladser fordelt på 4-mandsrum (t.h.). Bad og toilet er at finde på hvert værelse. To af værelserne er indrettet handicapvenligt.

Derudover er der fire ældre hytter med i alt 56 pladser ligeledes fordelt på 4-mandsrum (t.v.). Alle soverum har håndvask, og hvert hus har toilet og bad samt et mindre grupperum. Løse madrasser kan lånes efter aftale. 

Gymnastiksalen

Glem ikke at gymnastiksalen på 200m2 kan lejes med. Salen er ideel til boldspil, store fælles samlinger eller gudstjenester (specialdesignet alterparti og knæfald kan sættes op). I tilknytning til salen findes toilet- og baderum samt to grupperum: et med borde og stole samt et med "bløde" møbler.

Gammel Sletten

Gl. Sletten, lige ved siden af Det ny Sletten, består af et 6.000 m2 stort græsareal, hvor der kan opstilles telte, arbejdes med reb og rafter, spilles boldspil og lignende.

Adresse: Det ny Sletten, Bøgedalsvej 16, 8680 Ry