Race 

FDF Friluftscenter Sletten tilbyder en række forskellige "races". Det kan være outdoor, QR-kode eller GPS-race.

Bernt Nielsen

Outdoor race

FDF Friluftscenter Sletten tilbyder en grydeklar aktivitet, som vi kalder "Outdoor-race".

Aktiviteten kan vare fra to til syv timer og kan gennemføres med 10 til 120 mand. 
Det er kort fortalt en aktivitet, hvor deltagerne i hold navigerer rundt på området ved hjælp af en håndholdt GPS for at finde forskellige udfordringer, som holdet skal løse bedst muligt. Alle aktiviteter er skruet sådan sammen, at samarbejde er en væsentlig dimension i aktiviteten. En oplagt mulighed for virksomheder, skoleklasser og andre grupper. 

Prisen for denne aktivitet varierer efter antallet af deltagere og tidsrammen.

GPS- race

Her er GPS-aktiviteten for jer, som gerne vil have en smagsprøve på, hvad en outdoor-GPS kan.

Aktiviteten er tænkt i en race-ramme, hvor mindre hold konkurrerer om at finde flest mulige waypoints (punkter ude i området markeret med en stolpe) på kortest mulig tid. 

Inden det egentlige race går i gang, skal holdene selv læse en skriftlig instruktion til aktiviteten, lave en strategi for holdet og have mulighed for at spørge instruktøren til råds. Det er oplagt at afsætte en til tre timer til aktiviteten.

Denne aktivitet kan benyttes gratis, men skal bookes.  


QR-kode GPS- race

Vi tilbyder QR-kode GPS-race, hvor man bevæbnet med GPS og smartphone drager ud i skoven på et udfordrende race. Racet tager udgangspunkt i ovenstående GPS-race, men inddrager så også postbeskrivelser på QR-koder. 

Vi har i alt 130 geokoordinerede QR-koder, hvor vi kan lægge unikt indhold ind på hver enkelt. QR-koderne kan henvise til et hvilket som helst sted på nettet. I kan fx lave en stribe postbeskrivelser på jeres egen hjemmeside når deltagerne scanner en QR-kode.

Prisen varierer alt efter hvilket setup vi bliver enige om. 


Bestil dit race

Vil du høre mere? Så kontakt naturvejleder og aktivitetschef Tomas på telefon 86 84 57 59 eller mail naturvejleder@FDF.dk.