Det ny Sletten

Det ny Sletten er områdets hovedbygning. Det ligger på skrånende terræn og har udsigt til Julsø.

Hovedbygningen består af en sal med plads til 120 personer. Lokalet har stor pejs, klaver samt AV-udstyr, der kan lånes efter aftale. Herudover er der 2 grupperum med borde og stole til 30 personer. Hvis man er mange, er der mulighed for at slå de to rum sammen eller slå et af grupperummene sammen med den store sal. Derudover er der et topmoderne køkken med de nødvendige maskiner, service til 200 personer og mindre opholdsrum for køkkenfolk.

88 sovepladser fordelt på 6 hytter

I tilknytning til hovedbygningen ligger der to veludstyrede hytter med i alt 32 sovepladser fordelt på 4-mandsrum. Der er bad og toilet på hvert værelse. To af værelserne er indrettet handicapvenligt. Derudover er der 4 ældre hytter med i alt 56 pladser ligeledes fordelt på 4-mandsrum. Alle soverum har håndvask, og hvert hus har toilet og bad samt et mindre grupperum. Løse madrasser kan lånes efter aftale. 

Gymnastiksalen

Gymnastiksalen på Sletten (200 m2) kan lejes med. Salen er ideel til boldspil, store fælles samlinger eller gudstjenester (specialdesignet alterparti og knæfald kan sættes op). I tilknytning til salen findes toilet- og baderum samt to grupperum: et med borde og stole samt et med "bløde" møbler.

Fælles friluftsbad i sommerperioden

Friluftsbadet står til rådighed for lejere på Det ny Sletten, Limbjerggård, Laden og Bøgebjerg. Dette koordineres indbyrdes. Bassinet er 8 x 20 meter, og er som udgangspunkt åbent 1. juni til 15. september.

På Gl. Sletten er der et 6.000 m2 stort græsareal, hvor der kan opstilles telte, arbejdes med reb og rafter, spilles boldspil og lignende.

Adresse: Det ny Sletten, Bøgedalsvej 16, 8680 Ry