Bøgebjerg

På Bøgebjerg findes der er fire lav-energihytter med plads til 8 personer i hver hytte.

Hver hytte fungerer som en selvstændig enhed og kan lejes enkeltvis. Madlavning foregår på brændekomfur, der samtidig varmer hytten op. Fire solfangere på hver hytte leverer varmt vand til opvask og brusebad. Køleskab findes i hver hytte. Hytterne er enkelt, rustikt og funktionelt indrettet, og er derfor en fleksibel mulighed for den lille eller store gruppe. Formen lægger op til masser af spændende friluftsliv.


Bøgebjerg lejrbase

Lejrbasen består af 50 m2 fællesrum med brændeovn, borde og stole til 24 personer. I samme rum findes der et enkelt køkken med el-komfur, køleskab, fryser, kaffemaskine og service til 24 personer. I samme bygning findes der 7 toiletter med håndvaske og 4 bruserum. Bøgebjerg Lejrbase lejes ikke ud i vinterperioden.

Stakladen

Til fællessamlinger, lejrbål eller i tilfælde af regnvejr kan alle samles i den halvåbne staklade, som har faste borde og bænke omkring den åbne pejs.


Fælles friluftsbad i sommerperioden

Friluftsbadet står til rådighed for lejere på Det ny Sletten, Limbjerggård, Laden og Bøgebjerg. Dette koordineres indbyrdes. Bassinet er 8 x 20 meter, og er som udgangspunkt åbent 1. juni til 15. september.