Skattejagte

Prøv den sjove skattejagt, hvor man skal finde vej via mobiltelefon eller GPS - eller den hæsblæsende nature caching.

Bernt  Nielsen

Skattejagt med mobilen

For at finde vej til posterne skal i enten booke Slettens GPSer eller få et kort over posterne ved at kontakte Tomas på telefon 86 84 57 59 eller mail naturvejleder@FDF.dk.

GPS-natur-skattejagt/Geocaching

Lettilgængelige naturaktiviteter med høj faglig kvalitet og masser af underholdning. Kræver næsten ingen forberedelsestid for lederne

Naturbaserne er opbygget ud fra teorien om de mange intelligenser udarbejdet af den amerikanske psykolog Howard Gardner.

Naturbaserne er placeret rundt på området (se folder med kort). Denne base er baseret på en GPS og en mappe (eller QR-koder ude på stolperne) som lederen har med rundt. Ved hjælp af GPSen skal lederen sammen med deltagerne finde lige den nature-cache, som de finder spændende. Skattejagten er slut, når man har fundet en stolpe, hvor på der står det rigtige UTM-koordinat og en overskrift for historien/legen. Ved stolpen kan lederen så fortælle den historie eller introducere lige den leg, som er beskrevet i „Fortællemappen“, der også ligger i kassen. Illustrationer til fortællingerne ligger her.


Booking via udlejningen eller hos naturvejlederen.

Tomas på telefon 86 84 57 59 eller mail naturvejleder@FDF.dk. 

Husk at du kan booke GPS'ere på Sletten til aktiviteten.